Baltic Amadeus tapo Microsoft Duomenų ir Dirbtinio intelekto sprendimų partneriu

2024 02 28 · 3 minutės

Tyrimų bendrovės „Statista“ ataskaitos duomenys rodo, kad daugiau nei pusė organizacijų visame pasaulyje naudoja Microsoft Azure debesų paslaugas. Neseniai Microsoft pristatė partnerysčių programą, pagal kurią aukštus kompetencijų ir projektinės veiklos reikalavimus atitinkančios įmonės gali įgyti Microsoft sprendimų partnerio statusą. 

Su džiaugsmu pranešame, kad Baltic Amadeus tapo sertifikuotu Duomenų ir Dirbtinio intelekto (Azure) sprendimų partneriu. Tam pasiekti mūsų komanda turėjo ne tik baigti išsamių mokymų programą, bet ir įrodyti savo turimas kompetencijas sėkmingai įgyvendinant projektus, susijusius su duomenų analitikos sprendimų modernizavimu bei Azure technologijų panaudojimu.  

Data & AI

Šiame blogo įraše apžvelgsime, kokius privalumus ir galimybes suteikia Duomenų bei Dirbtinio intelekto kompetencijos mūsų klientams. 

Kokią naudą suteikia IT partneris, turintis Duomenų ir Dirbtinio intelekto kompetenciją? 

Microsoft Duomenų ir Dirbtinio intelekto sprendimų partnerio statusas rodo, kad IT paslaugas teikianti įmonė turi aukščiausio lygio kompetencijas bei kuria pažangius duomenų analitikos sprendimus. Tokiu būdu IT partneris padeda verslo įmonėms geriau išnaudoti turimus duomenis, įgalinti naujausias technologijas ir geriau patenkinti kintančius verslo poreikius. 

Baltic Amadeus duomenų analitikos komanda daugiausiai specializuojasi tokio tipo projektuose: 

  • Analizuoja esamus darbo krūvius, kuria duomenų schemų modelius, realizuoja duomenų pertvarkymo procesą (ETL) ir atlieka duomenų sandėlių kūrimą bei perkėlimą į Microsoft Azure debesį; 
  • Projektuoja ir diegia pritaikytus Microsoft duomenų analitikos sprendimus pasitelkiant Azure Synapse Analytics, Azure Data Lake, Azure Data Factory ir Azure Databricks įrankius; 
  • Padeda išnaudoti dirbtinio intelekto ir mašininio mokymosi įrankius Microsoft Azure aplinkoje. 

Bendradarbiaudami su IT tiekėju, turinčiu Microsoft Duomenų ir Dirbtinio intelekto kompetencijas, įmonės gali lengvai ir greitai pradėti naudotis naujausiais Microsoft duomenų įrankiais ir išplėsti savo verslo analitikos galimybes.    

Baltic Amadeus jau šiandien gali padėti sukurti duomenų sandėlį Azure debesyje (Cloud data warehouse) ir sukurti pritaikytas modernias verslo ataskaitas Microsoft Power BI aplinkoje. Tad, ką turėtumėte žinoti apie šiuos technologinius sprendimus?   

Duomenų sandėlis Azure debesyje  

Verslo duomenų rinkimas iš įvairių šaltinių reikalauja ne tik daug rankinio darbo, bet ir laiko sąnaudų, o proceso metu paliktos klaidos lemia realybės neatitinkančias ataskaitas. Šiuo atveju, debesų aplinkoje veikiantis duomenų sandėlis padeda išvengti tokių nesklandumų. 

Duomenų sandėlio sprendimas suteiks šiuos pagrindinius privalumus: 

  • Efektyvumas. Galėsite lengvai ir greitai kurti, stebėti bei dalintis pageidaujamomis verslo ataskaitomis; 
  • Kokybė. Eliminuodami nekorektiškus duomenis ir dublikatus, pagerinsite duomenų kokybę ir pateikiamų ataskaitų patikimumą; 
  • Automatizavimas. Pritaikant technologines priemones, sumažinsite poreikį rankiniu būdu formuoti ataskaitas ar taisyti jų netikslumus; 
  • Kaštų optimizavimas. Paslaugos pagrindu veikiantis duomenų sandėlio sprendimas leis išvengti išlaidų techninei infrastruktūrai, jos priežiūrai bei licencijoms. 

Vykdydami duomenų sandėlio debesyje diegimo projektus, padedame klientams įgalinti geriausias šiuolaikinės duomenų analitikos praktikas ir išnaudoti Azure technologijų galimybes. 

Norite modernizuoti verslo ataskaitas, pagerinti duomenų kokybę ir sumažinti rankinio darbo krūvį? Esame pasirengę jums suteikti reikiamas konsultacijas bei verslo poreikius atitinkantį pasiūlymą. Sužinokite daugiau apie debesų aplinkoje veikiantį duomenų sandėlio sprendimą jau dabar. 

Ataskaitų kūrimas ir modernizavimas su Microsoft Power BI  

Įsivaizduokite, kad jums reikia greitai pasidalinti verslo duomenimis su kitais organizacijos skyriais. Ar susiduriate su sunkumais atrenkant informaciją iš skirtingų šaltinių? Ar minėtus duomenis visiems lengva suprasti? Ar ataskaitos pasiekiamos skirtingais įrenginiais? 

Jei kada nors uždavėte sau vieną iš pateiktų klausimų, tuomet kviečiame išsamiau susipažinti su galingu ataskaitų teikimo sprendimu – Power BI ir jo suteikiamais privalumais verslui: 

  • Duomenų atvaizdavimas. Atvaizduokite duomenis naudodami diagramas, grafikas, žemėlapius ir suvestines, aiškiai bei suprantamai pateikdami sudėtingų duomenų įžvalgas; 
  • Duomenų suderinamumas. Vieningai analizuokite ir apdorokite duomenis, esančius skirtinguose duomenų šaltiniuose, kaip lokalios duomenų bazės, debesijos šaltiniai, Excel failai ir srautiniai duomenys; 
  • Duomenų parengimas. Efektyviai valdykite ir formuokite duomenis bei lengvai tvarkykite duomenų klaidas gaudami įžvalgas apie jų kokybę; 
  • Dirbtinis intelektas. Įgalinkite dirbtinio intelekto pagrindu veikiančių įrankius pasitelkdami natūralios kalbos užklausas, automatiškai suformuotas įžvalgas ir prognozių analizę – taip išnaudokite naujų duomenų modelių potencialą; 
  • Duomenų dalijimasis. Lengvai perduokite vieningo formato duomenų rinkinius, ataskaitas ir suvestines kitiems užtikrindami sklandų bendradarbiavimą su skirtingais organizacijos skyriais ir suinteresuotomis šalimis. 

Su Power BI pagalba, galėsite lengvai apjungti įvairius šaltinių duomenis, įgyvendinti duomenų analitikos ir ataskaitų teikimo procesus realiuoju laiku bei įgalinti savitarnos pagrindu veikiančią duomenų analizę organizacijoje. 

Turite klausimų dėl Power BI? Mūsų IT konsultantų komanda yra pasiruošusi į juos atsakyti. Skaitykite daugiau apie sprendimą Microsoft Power BI polapyje. 

Be paruoštų duomenų sandėlio ir Power BI ataskaitų sprendimų, Baltic Amadeus siūlo kitas duomenų analitikos konsultacijų, diegimo bei priežiūros paslaugas, įskaitant duomenų strategiją ir valdyseną, duomenų integravimą ir valdymą, duomenų sandėliavimą, dirbtinio intelekto ir duomenų atvaizdavimą.  

Nesvarbu, ar dar tik svarstote duomenų analitikos galimybes savo verslui, ar jau esate įpusėję įgyvendinant konkrečius sprendimus. Kilus bet kokiems klausimams dėl duomenų analitikos sprendimų, suteiksime jums reikiamas konsultacijas. 

Norite aptarti savo verslo atvejį? Spustelėkite nuorodą į kontaktinę formą ir užregistruokite jums patogų konsultacijos laiką. 

Aptarkime naujas galimybes jums

Norite pasikonsultuoti ar turite papildomų klausimų? Susisiekite jums patogiu būdu jau šiandien.

Rezervuoti laiką

+370 5 2 780 400
info@ba.lt